Jak zwiększyć bezpieczeństwo IT z wykorzystaniem sztucznej inteligencji

W dniu 15 listopada 2018 r. odbyła się konferencja organizowana przez naszą firmę pod hasłem: \"Jak zwiększyć bezpieczeństwo IT z wykorzystaniem sztucznej inteligencji\". Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu Marriot. W całości było ono poświęconej analizie oraz ochronie bezpieczeństwa IT w organizacji.

VIII edycja praktycznych warsztatów biznesowych Asseco Business Solutions

W dniu 23 października 2018 r. odbyła się konferencja Asseco Business Solutions skierowana do liderów rynku realizujących proces sprzedaży i dystrybucji produktów własnych. Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu InterContinental.

W dniu 17 października 2018 roku odbyła się konferencja pod tytułem \"Nowe możliwości zarządzania firmą w oparciu o rozwiązania Macrologic ERP by Asseco\". Wydarzenie było poświęcone zagadnieniom związanym z nowoczesnym zarządzaniem procesami biznesowymi w organizacji. Spotkanie miało miejsce w Warszawie w hotelu Marriott.

W dniu 23 listopada 2017 r odbyły się VI warsztaty biznesowe Asseco Business Solutions przeznaczone dla kluczowych graczy realizujących cele w procesie sprzedaży i dystrybucji. Wydarzenie było okazją, aby zapoznać się z kolejnymi możliwościami usprawnienia obszaru wsparcia sprzedaży, dzięki wsparciu innowacyjnych narzędzi klasy SFA oraz wymiany danych.

W trakcie warsztatów poruszyliśmy kolejne ważne i mamy nadzieję inspirujące tematy z obszaru wsparcia sprzedaży. Uczestnicy mieli okazję dowiedzieć się m.in. o tym jak ważna jest jakość danych klientów, czyli współpracujących z naszą firmą punktów sprzedaży, w realizacji procesów i celów biznesowych, jak i dlaczego warto rozważyć optymalizację procesu segmentacji oraz jak ją wykorzystać do realizacji celów biznesowych, a także dlaczego system klasy eCommerce może być doskonałym uzupełnieniem działań sprzedażowych, realizowanych przez sieci przedstawicielskie.

Wydarzenie zgromadziło przedstawicieli wiodących na polskim rynku firm oferujących dobra szybko-rotujące, odpowiedzialnych za innowacje, procesy oraz działania sprzedażowe i dystrybucyjne po stronie producentów, dystrybutorów czy sieci handlowych.

Cykl spotkań dla producentów dóbr konsumenckich

Praktyczne warsztaty organizowane są przez Asseco Business Solutions cyklicznie od blisko trzech lat. W spotkaniach udział wzięło do tej pory łącznie blisko 450 osób odpowiedzialnych za najważniejsze obszary biznesowe w wiodących firmach z branży dóbr konsumpcyjnych w Polsce.

Zobacz relację wideo z warsztatów!

Obejrzyj relację